top of page

Aangenaam kennis maken

MIJN NAAM IS NICKY RAATELAND, WELKOM BIJ GOOZ! BIJ GOOZ DRAAIT HET ALLEMAAL OM ETEN, BELEVING, CREATIVITEIT EN PASSIE. ALS CHEF LAAT IK MIJN PASSIE GASTRONOMIE GRAAG ZIEN DOOR HET TE DELEN MET ANDEREN. 

MET VERSE EN KWALITATIEVE INGREDIËNTEN CREËEREN WIJ BIJ GOOZ DE MOOISTE GERECHTEN EN WIL IK LATEN ZIEN DAT ETEN DRAAIT OM VERBINDING EN BELEVING. IEDERE GELEGENHEID IS BIJZONDER EN VERDIENT DE BESTE AANDACHT EN PROFESSIONALITEIT. OF HET NOU GAAT OM EEN INTIEM PRIVÉ DINER, BARBECUE OF EEN ANDER EVENEMENT. 

IMG_0517.JPG
IMG_0550.JPG

Ondernemen, eten en creatie

IN MIJN PRILLE CARRIÈRE HEB IK VEEL ERVARING MOGEN OPDOEN IN DE HORECA EN AMBACHTELIJKE SLAGERIJ. IK BEGON MET FRIETJES BAKKEN IN SPAARNDAM, HEB BIJ DIVERSE HORECAZAKEN, WAARONDER RESTAURANT BOSCHBEEK MOGEN WERKEN EN EINDIGDE ALS SLAGER EN WORSTENMAKER IN HEEMSTEDE. DE WIL OM TE ONDERNEMEN WAS ER AL VROEG EN MET DE IDEEËN BEN IK BEGIN 2019 TROTSTE EIGENAAR GEWORDEN VAN GOOZ.

Gooz is uw chef

HEEFT U IDEEËN VOOR EEN MOOI DINER, BARBECUE OF EEN EVENEMENT? GOOZ KOMT GRAAG BIJ U LANGS OM ALLE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN EN U CULINAIR TE INSPIREREN! GOOZ BIEDT EEN FULL SERVICE ERVARING AAN PARTICULIEREN ÉN BEDRJIVEN, MET ALS DOEL OM EEN MOOIE EN BIJZONDERE BELEVING TE CREËEREN.

IMG_0530.JPG
IMG_0598.JPG
IMG_0523.JPG
bottom of page