top of page

Uiteten in eigen huis of op de zaak

Nodig je vrienden, familie, zakenrelaties of andere dierbaren uit voor een onvergetelijke ervaring met een privé chef van Gooz. Ons team neemt je mee op een culinaire reis met fantastische gerechten en wijnen, allemaal bereid in je eigen keuken.

Een privé diner van Gooz betekent een intieme restaurant setting in de comfort van je eigen huis. Na afloop van de avond zorgen wij ervoor dat de keuken weer brandschoon is, alsof er niets is gebeurd. Laat onze chefs je verrassen met verfijnde en verrassende gerechten en geniet van een avond vol culinair theater.

Menu op maat

Eten en drinken zoals jij dat graag wilt. Altijd met één van de belangrijkste ingrediënten: liefde.

Wanneer wij een aanvraag ontvangen bespreken we samen de wensen en doen wij een voorstel wat betreft menu en sturen eerst een offerte. Ieder seizoen wisselen wij van menu’s en werken dan ook voornamelijk met producten uit het seizoen. De menu’s zijn een inspiratie. Iedere gelegenheid heeft natuurlijk zijn eigen karakter.

Wijnarrangement
Menu 28 maart.png

Een wijn arrangement behoort tot één van de vele mogelijkheden. Onze sommelier Kim selecteert en schenkt wijnen die aansluiten bij ons concept. Wij doen zaken met diverse leveranciers uit de regio om zo een brede selectie wijnen te kunnen schenken.
 

Kim bezit buitengewone kwaliteiten en draagt een enorme passie voor haar vak. Ook verzorgd zij zelfstandig proeverijen op maat wat ontzettend leuk aansluit bij onze passie. Wij zijn dan ook zeer tevreden met onze samenwerking.
 

Interesse? Laat het ons weten via het aanvraagformulier op de contact pagina.

Prijzen
4F9BD293-C708-4A22-96DC-2928BE7B3B11.JPG
sh93o2velo793kmqp20230214144914_edited.jpg
savxg49ag1bs9496f20230214144914.jfif

Een privé diner is te boeken vanaf 8 personen. Voor meer informatie over de inhoud en
prijzen kun je altijd contact opnemen via ons contact formulier.

bottom of page