top of page

Jouw evenement in onze handen

Wij bieden een scala aan evenementendiensten aan, variërend van kleine tot grote bijeenkomsten. Of het nu gaat om een bruiloft, familieweekend of bedrijfsfeest, onze visie blijft onveranderd: we zorgen voor prachtig bereid eten en uitstekende service van hoge kwaliteit.

We bevinden ons in een vijver met diverse lokale ondernemers die ieder over hun eigen kwaliteiten beschikken en elkaar op veel vlakken ondersteunen. Zo kunnen we groot produceren en tegelijkertijd de kwaliteit waarborgen.

 

Ook kunnen we diverse locaties aanbieden. Zo werken we in Haarlem nauw samen met restaurant Morris, Pepijns Kitchen en Basecamp wat onderdeel is van de iconische lichtfabriek en uitermate geschikt voor bruiloften. Ook heeft Basecamp een vestiging in Utrecht waar in samenwerking met ons partijen tot 500 personen gerealiseerd kunnen worden.

 

In IJmuiden hebben we sinds 2023 een fijne samenwerking lopen met een andere Basecamp die een super gave creatieve broedplaats biedt voor kleine en grote groepen. Alle drie de locaties hebben de mogelijkheid tot locatie huur, waarbij de laatste zelfs inclusief overnachting kan worden gehuurd.

 

Heb je ideeën voor Gooz Op Locatie of een mooie samenwerking? Voor offertes, informatie en aanvragen kun je contact opnemen via ons contactformulier of telefonisch. 

bottom of page