top of page

Het is tijd voor een Gooz barbecque!

HEEFT U ZIN IN EEN COMPLEET VERZORGD BUITEN DINER? WIJ OOK! ZOWEL ZAKELIJK ALS PRIVÉ BIEDEN WIJ DIVERSE MODERNE BARBECUE MENU’S AAN. WIJ NEMEN DE BARBECUE MEE, STOKEN HET VUUR OP EN MAKEN ER EEN CULINAIR FEESTJE VAN. AAN HET EINDE VAN DE DAG LATEN WE ALLES WEER SCHOON EN FRIS ACHTER, ZOALS WE HET ZELF GRAAG ZIEN. HIERONDER ZIET U DE MENU’S VAN 2022. ZIJN ER ANDERE WENSEN? WIJ MAKEN GRAAG EEN MENU OP MAAT VOOR U. UITERAARD HOUDEN WIJ ALTIJD REKENING MET VOORAF DOORGEGEVEN ALLERGENEN EN/OF DIEETWENSEN.

GOOZ---BBQ-MENU-1-2022.png
GOOZ---BBQ-MENU-2-2022.png
Wij grillen, bakken en creëeren

EN DAT DOEN WE NIET ALLEEN MET MOOI VLEES, MAAR OOK MET VERSE VIS EN GROENTEN GERECHTJES. ZOALS DE VOORBEELDEN LATEN ZIEN, MAKEN WIJ KLEINE GERECHTEN PER RONDE EN GEEN LOSSE HAMBURGERS OF WORSTJES. MOOI OPGEMAAKTE EN VERFIJNDE GERECHTJES, UITGESERVEERD OP EEN BORDJE. EEN VERFIJND DINER, VERS BEREID OP DE BARBECUE! NAAST DE KLEINE GERECHTJES, BIEDEN WIJ FRISSE EN SPANNENDE BIJGERECHTEN AAN. VAN SALADES TOT FLAT BREAD, VOOR EEN CONTINU EETFESTIJN. 

WIJ KUNNEN DE SERVICE COMPLEET AANBIEDEN EN VERZORGEN DAAROM OOK DE BORDEN EN HET BESTEK. ZIJN ER NOG ANDERE WENSEN ZOALS GLASWERK, STATAFELS OF AANKLEDING? WIJ KUNNEN ALLES REGELEN!

GOOZ---BBQ-MENU-3---2022.png
ccef7657-cfcf-4caa-9ce7-4d18f3d6b112.JPG
IMG_0683.jpg
b4221229-3a19-4a6b-a484-4c7ec21c426d.JPG
Prijzen

EEN GOOZ BBQ IS TE RESERVEREN VANAF 15 PERSONEN. VOOR AANVRAGEN OF OFFERTES OP MAAT KUNT U CONTACT OPNEMEN VIA HET CONTACTFORMULIER. WIJ NEMEN ALTIJD BINNEN EEN WEEK CONTACT MET U OP!

bottom of page