top of page

Gooz BBQ Service

Zwoele zomeravond, een goed gezelschap en een heerlijk verzorgd buiten diner. Dat klinkt goed toch? Graag bezorgen we jou deze avond!
 

Gooz Catering staat voor je klaar om jou en je gasten te verwennen met de meest smaakvolle bbq-gerechten, bereid met de beste ingrediënten en liefde voor het vak. Onze culinaire hoogstandjes worden geserveerd vanaf verschillende type bbq’s, aangepast aan de wensen van jouw evenement.

Ofyr BBQ

Een verleidelijke mix van heerlijke salades, verse groenten, verschillende soorten brood en verrukkelijke dips. Aangevuld met een wisselend aantal warme gerechten die á la minute bereid worden op onze spectaculaire bbq’s.

Shared Dining

Hoe leuk is het om alle lekkere gerechtjes samen te delen?Wij hebben een heerlijk drie gangen menu waarin alles gedeeld kan worden. Grote plateaus worden door ons op tafel ingedekt waarna jullie heerlijk, samen kunnen genieten.

Walking Dinner

Fine dining met invloeden van de bbq. Informeel, gezellig en relaxed genieten terwijl ons team de gasten constant van lekker eten voorziet. Elk gerecht is een verrassende mix van smaken en wordt geserveerd op mooi opgemaakte porseleinen bordjes. Tussendoor zorgen we altijd voor iets te knabbelen in de vorm van een broodje/nootje/olijfje op de (sta)tafels. We bieden verschillende menu's aan, vraag ons dus gerust naar de mogelijkheden.

BBQ menu's
Menu's Gooz Catering.jpg
Menu's Gooz Catering2.jpg
Menu's Gooz Catering3.jpg
Prijzen

Een Gooz BBQ is te reserveren vanaf 20 personen. Voor aanvragen of offertes op maat kun je altijd contact opnemen via ons contactformulier. Wij nemen binnen een week contact met je op!

bottom of page