Het is tijd voor een Gooz barbecque!

HEEFT U ZIN IN EEN BARBECUE? WIJ OOK! ONZE GOOZ BARBECUES ZIJN COMPLEET VERZORGD EN SAMENGESTELD NAAR UW WENSEN EN ONZE IDEEËN. WIJ NEMEN DE BARBECUE MEE, STOKEN HET VUUR OP EN MAKEN ER EEN CULINAIR FEESTJE VAN. AAN HET EINDE VAN DE AVOND LATEN WE HET ALLEMAAL WEER NETJES ACHTER. HIERONDER ZIET U EEN SELECTIE VAN ONZE SAMENGESTELDE BARBECUE MENU’S. ALVAST TER INSPIRATIE! OOK STELLEN WE GRAAG SAMEN MET U EEN PERSOONLIJK EN EXCLUSIEF GOOZ BBQ MENU SAMEN. 

GOOZ---BBQ-MENU-1.png
GOOZ---BBQ-MENU-2.png
Wij grillen, bakken en creëeren

EN DAT DOEN WE NIET ALLEEN MET MOOIE STUKKEN AMBACHTELIJK VLEES, MAAR OOK MET VERSE VIS EN GEWELDIGE GROENTEN. AAN DE HAND VAN UW WENSEN STELLEN WIJ HET PERFECTE VLEES, VIS OF VEGETARISCHE BARBECUE MENU SAMEN. VARIATIES ZIJN OOK MOGELIJK. IEDERE GOOZ BARBECUE IS INCLUSIEF AMBACHTELIJK BROOD, CREATIEVE SALADES, SAUZEN EN HUISGEMAAKTE KRUIDENBOTER. ALLEMAAL VERS EN HEERLIJK OM VAN TE SNOEPEN TERWIJL DE BARBECUE STAAT TE BRANDEN. OOK VERZORGEN WIJ DE BORDEN EN HET BESTEK. ZODAT U ZORGELOOS KUNT GENIETEN VAN EEN HEERLIJKE BARBECUE. 

GOOZ---BBQ-MENU-3.png
GOOZ---BBQ-MENU-4.png
ccef7657-cfcf-4caa-9ce7-4d18f3d6b112.JPG
IMG_0683.jpg
b4221229-3a19-4a6b-a484-4c7ec21c426d.JPG
Prijzen

EEN GOOZ BBQ IS TE RESERVEREN VANAF 15 PERSONEN. VOOR OFFERTES EN AANVRAGEN KUNT U CONTACT OPNEMEN VIA HET CONTACTFORMULIER OF TELEFONISCH. IK KOM GRAAG LANGS OM UW GOOZ BARBECUE TE BESPREKEN.