Culinair uiteten bij u thuis

NODIG UW VRIENDEN, FAMILIE OF ZAKENRELATIES UIT, WANT U HEEFT EEN PRIVÉ CHEF! GOOZ NEEMT U EN UW GEZELSCHAP MEE IN EEN CULINAIRE BELEVING. VANUIT UW EIGEN KEUKEN CREËREN WIJ VERFIJNDE, VERRASSENDE EN HEERLIJKE GERECHTEN. U HEEFT DE VOLLE AANDACHT VOOR UW GASTEN EN WIJ VERZORGEN DE REST. AAN HET EINDE VAN DE AVOND LATEN WE DE KEUKEN UITERAARD WEER NETJES ACHTER. MET EEN GOOZ PRIVÉ DINER KRIJGT U EEN INTIEME RESTAURANT ERVARING AAN HUIS EN DAT BETEKENT GENIETEN.

Uw wensen zijn onze creaties

ETEN EN DRINKEN ZOALS U DAT GRAAG WILT, MET EEN GOOZ TWIST. WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE. NA AANVRAAG BESPREKEN WE ALLE WENSEN EN STELLEN WE EEN MENU OP MAAT SAMEN. PERSOONLIJK EN PASSEND VOOR IEDERE GELEGENHEID. KLAAR OM UW CULINAIRE SMAAKPAPILLEN TE VERRIJKEN. ONDERAAN DE PAGINA STAAN VOORBEELD MENU'S OM U TE INSPIREREN!

IMG_0551.JPG
IMG_0536.JPG
Bijpassend wijnarrangement

EEN WIJNARRANGEMENT BEHOORT TOT EEN VAN DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN EEN PRIVÉ DINER. ONZE HOOFD SOMMELIER KIM VAN DEN BOSCH IS PERSOONLIJK BIJ TE BOEKEN. KIM SELECTEERT EN SCHENKT MET PASSIE EN ERVARING DE BESTE WIJNEN OM UW PRIVÉ DINER COMPLEET TE MAKEN. 

Prijzen

EEN GOOZ PRIVÉ DINER IS TE RESERVEREN VANAF 4 PERSONEN. VOOR OFFERTES EN AANVRAGEN KUNT U CONTACT OPNEMEN VIA HET CONTACTFORMULIER OF TELEFONISCH. IK KOM GRAAG BIJ U LANGS OM DE MOOIE IDEËEN TE BESPREKEN.

IMG_0514.JPG
IMG_0513.JPG
GOOZ---Najaar-1
GOOZ---Najaar-1

press to zoom
GOOZ---Najaar-2
GOOZ---Najaar-2

press to zoom
GOOZ---Najaar-3
GOOZ---Najaar-3

press to zoom
GOOZ---Najaar-1
GOOZ---Najaar-1

press to zoom
1/3
GOOZ---Kerstspecial.png